ABEN Green Energy gaat verder als SFP Zeeland

ABEN B.V. hecht veel waarde aan het persoonlijk contact met zijn klanten/relaties en wij houden u dan ook graag op de hoogte van de ontwikkelingen binnen onze organisatie.

Graag willen wij u informeren over een wijziging binnen ABEN B.V. betreffende de locatie Aben Green Energy te Westdorpe, waar organische restproducten worden omgezet naar groen gas.

Alle activiteiten op deze locatie zullen met terugwerkende kracht per 01-01-2021 worden overgenomen door SFP Group B.V. Met de overname zal ook de naam worden gewijzigd in SFP Zeeland B.V.

SFP Group B.V. is opgericht door Niels Peters en Erik Brouwer. Het bedrijf richt zich op de productie van duurzame brandstoffen zoals groen gas en bio-LNG. Niels Peters is in dienst van ABEN Green Energy jarenlang nauw betrokken geweest bij de groen gas installatie.

Aben B.V. heeft met SFP Group B.V. dan ook een betrouwbare overname partner gevonden en ziet de toekomst van de groen gas installatie vol vertrouwen tegemoet. In de aankomende tijd zullen wij op de hoogte houden van de ontwikkelingen rond de overnamen.

Deze bedrijfsovername brengt voor u als klant/relatie geen merkbare veranderingen met zich mee. ABEN B.V. wil hierbij al haar relaties bedanken voor de prettige samenwerking in de afgelopen jaren.

We kunnen ons voorstellen dat het hierboven vermelde vragen u oproept, schroom dan niet om contact met ons op te nemen.

Aben BV © 2023
Realisatie: Wefabric logo - wefabric.nl