Nieuws

ABEN Green Energy gaat verder als SFP Zeeland

ABEN B.V. hecht veel waarde aan het persoonlijk contact met zijn klanten/relaties en wij houden u dan ook graag op de hoogte van de ontwikkelingen binnen onze organisatie. Graag willen wij u informeren over een wijziging binnen ABEN B.V. betreffende de locatie Aben Green Energy te Westdorpe, waar organische restproducten worden omgezet naar groen gas. … Continued

Hoog bezoek van Minister Landbouw en Minister van Justitie en Veiligheid

Hoog bezoek bij gebroeders Aben in Wanroij. De minister van Landbouw, Carola Schouten, en minister van Justitie en Veiligheid, Ferdinand Grapperhaus, kwamen langs bij boerenbedrijf Aben.

Biovergassingsfabriek aan de Autrichehavenweg bij Westdorpe

Vanaf de grond is het al een indrukwekkend gezicht, maar vanuit de lucht nog des te meer. Aben Green Energy uit het Brabantse Wanroij van de gebroeders Jan en Toine Aben, van oorsprong actief in de landbouw, is de initiatiefnemer.

Brabander met lef bouwt biovergasser op Axelse Vlakte

Omwonenden van bedrijventerrein Axelse Vlakte hebben het de laatste tijd wel gehoord. Heimachines dreven er zo’n 2900 palen de grond in voor een compleet nieuw bedrijf, een grote biovergasser van Aben Green Energy uit het Brabantse Wanroij.

Werkbezoek Wim van de Donk gemeente St. Anthonis

Wim van de Donk bracht een werkbezoek aan de gemeente St. Anthonis. Onderdeel was een rondleiding op het landbouwbedrijf Aben in Wanroij. Op de foto ook burgemeester Sijbers en wethouder Reijnen.

1
Aben BV © 2023
Realisatie: Wefabric logo - wefabric.nl